به بیمار آمریکایی، برای نخستین بار در جهان، قلب یک خوک پیوند زده شد
یک مرد آمریکایی، نخستین فردی در جهان شد که از یک خوک اصلاحژنتیکیشده قلب دریافت کرد.
پزشکان او میگویند آقای بنت، که سه روز پیش در بیمارستانی در ایالت مریلند این قلب را دریافت کرده، در وضعیت جسمی خوبی بهسر میبرد.
آن طور که گزارش شده این تنها بخت دیوید بنت برای زنده ماندن بوده. با این حال، معلوم نیست این پیوند قلب او را مدت طولانی زنده نگه دارد.
آقای بنت یک روز پیش از جراحی گفته بود که این پیوند برای او “در حکم مرگ یا زندگی” بوده است: “میدانم که این تیری در تاریکی است، اما آخرین شانس من است”.
جراحان مرکز پزشکی دانشگاه مریلند مجوز این پیوند قلب را از نهاد نظام پزشکی آمریکا و تنها پس از آن دریافت کردند که شواهد نشان میداد آقای بنت در صورت دریافت نکردن این قلب پیوندی، خواهد مرد.
برای جراحان هم این پیوند نتیجه سالها تحقیق بود و آنها امیدوارند این عمل و نتایج آن به بیماران بسیاری در سراسر جهان کمک کند.
بارتلی پ. گریفیفیس، جراح، گفته این عمل “جهان را یک گام به حل مشکل کمبود اندام” برای بیمارانی که به آن نیاز دارند، نزدیکتر میکند.
دانشگاه مریلند در بیانیهای در ارتباط با همین جراحی نوشته بر اساس آمار نهاد دولتی “اهدای عضو” آمریکا، هر روز در این کشور ۱۷ نفر به علت نبود عضو پیوندی جان خود را از دست میدهند و فهرست انتظار برای دریافت اندام پیوندی به ۱۰۰ هزار نفر میرسد.
بر همین اساس، تلاشها برای پیوند اعضای بدن حیوانات به انسان در سالهای اخیر بیشتر شده. پیوند دریچه قلب خوک به انسان هم مدتی است که انجام میشود.